Diensten Aanbod

English

Datakwaliteit

De kwaliteit van gegevens heeft invloed op bedrijfsprestaties, de service aan klanten en de financiële resultaten. Gegevens van onvoldoende kwaliteit verstoren de bedrijfsprocessen. Dit leidt tot vertragingen of fouten in de dienstverlening, onnodige kosten en reputatieschade.

Krijg duidelijkheid met een Data Quality Audit

Een Data Quality Audit legt de zwakke punten in uw datamanagementsysteem en dataverwerkingsprocessen bloot, doet aanbevelingen voor verbetering en geeft hierin prioriteiten aan. Het laat zien waar de dataverwerkingsprocessen effectiever en efficiënter kunnen worden uitgevoerd.

De aanpak van Data Quality Audits door Van Nederpelt & Black is gebaseerd op de  Code voor Informatiekwaliteit van DAMA-NL, ISO 9001 en de principes van het DAMA DMBOK2.

Data Governance

Data Governance is de uitoefening van gezag, controle en besluitvorming over het managen van de gegevens van een organisatie. Waar tekortkomingen zijn in de Data Governance, kan VN&B aan een project deelnemen om:

Data Quality Improvement

Specifieke verbeteringsacties met betrekking tot datakwaliteit kunnen nodig zijn. Rekening houdend met de strategische prioriteiten van de organisatie, kan VN&B deelnemen aan een datakwaliteitsverbeteringsproject door: